Maar vanavond… SLAM/JAM

Muzikaal en literair talent in ROOM Hostel
Winterdipje? Daar weet Room Hostel wel raad mee! Speciaal voor alle dudes en dudettes die met weemoed terugblikken op de zomer staat SLAM/JAM deze editie in het teken van zon, zand en zee. Voor alweer de vijfde keer geeft Room haar podium aan jong talent en buitengewone artiesten. Met veel liefde en aandacht zijn deze creatievelingen verzameld uit de vruchtbare humuslaag van het Nederlandse culturele landschap.

Dus laat exotische didgeridoo klanken je meevoeren naar parelwitte stranden. Als je eenmaal in hogere sferen bent zal een selectie van veelbelovende dichters een cycloon van poëzie doen losbarsten. Het aanstormende dichtersduo Kila & Babsie brengen een verfrissend dubbelspel. Uit Rotterdam: Umeu Botojeu, een 18-jarige prozadichter met meer diepgang dan een duikboot. Deze bescheiden jongen heeft menigeen aangenaam verrast met zijn woordenpracht. Martijn den Bakker belichaamt 25% van het dichterscollectief Rauwe Uiwe en is Slam-kampioen van Amsterdam. Niet voor niets natuurlijk. Dobber met ons mee op zijn woordenstroom! Sherence de Jongh is een bijzonder geval. Deze 20-jarige student Engelse literatuur maakt op Slam/Jam zijn podiumdebuut als dichter. Room Hostel voorspelt een warm onthaal! Natuurlijk zal onze taalpiraat en gastheer Lennart Pieters zijn nieuwste werken ten gehore brengen. Er is ook een verrassingsact om de avond compleet te maken.

De Jam wordt ingevuld door de lieftallige singer/songwriter Linda Kreuzen. Linda zal de poëziecycloon in tweeën delen met een dijk van een stem. Natuurlijk is er weer een band uitgenodigd om de avond af te sluiten: Vinnie’s Vice. Deze drie heren spelen een energieke en eigenzinnige fusion van rock en blues. Na de release van hun album “Feel The Vice” is deze Rotterdamse formatie door heel Europa gegaan. Dit keer kunnen jullie hen bewonderen op de plek waar alle nationaliteiten samenkomen: de foyer van Room Hostel.

SLAM/JAM
vrijdag 9 Januari 2009
Van Vollenhovenstraat 62, Rotterdam
De deuren zijn geopend vanaf 20:00
Het programma start om 20:30
Entree: gratisEchter, het publiek wordt gevraagd hun waardering om te zetten in een vrijwillige donatie aan Soul Surfers Foundation. Dit is een stichting die surfen inzet om jongeren in ontwikkelingslanden te betrekken bij projecten voor natuurbehoud, duurzaam projectmanagement, persoonlijke ontwikkeling en sociaal ondernemerschap.

Kijk voor meer info op: http://www.roomrotterdam.nl en http://www.soulsurfers.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente bijdragen

Recente reacties

Cookies?
Cookies = OK