Salon der Verzen – 4 en 5 februari 2009

Na het succes van het eerste Feest der Poëzie presenteert Stichting Feest der Poëzie een nieuw evenement: de Salon der Verzen. Op 4 en 5 februari vindt de tweede editie van deze exclusieve, intieme avonden plaats in de geheel gerestaureerde grote salon van Huize Frankendael, het prachtige landhuis aan de Middenweg te Amsterdam.

Voorafgaand aan de Salon der Verzen zal een aantal gesprekken tussen de optredende artiesten plaatsvinden in de Torenkamer van de Waag op de Nieuwmarkt te Amsterdam onder de noemer Torengesprekken. Opnamen hiervan zullen op de website verschijnen, zodat u alvast kennis kunt maken met de artiesten en hun ideeën.

Op de eerste avonden treden de volgende artiesten op: als eregast is Menno Wigman, niet alleen bekend van zijn veelgeprezen bundels ’s Zomers stinken alle steden en Zwart als kaviaar en zijn voordrachten op de grote dichtpodia, maar ook als bloemlezer en vertaler. Daarnaast Mieke van Zonneveld, Inge Kielen Boudewijn Rikmenspoel, David Kwa en Simon Mulder, doorbrekende dichters uit de Nederlandse voordrachtskunst, een veelbelovend bariton-pianoduo met Lieder (gedichten op muziek) van Schubert en Diepenbrock, en verwonderaar Arjan van Vembde, die poëzie en goochelkunst verenigt.

4 en 5 februari 2009 – zaal open: 19:45, aanvang: 20:15 uur
Entree: € 18,- (studenten € 16,-) incl. champagne in de pauze
Locatie: Huize Frankendael, Middenweg 72, Amsterdam

Reserveren en meer informatie: www.feestderpoezie.nl of Kassa Stichting Feest der Poëzie: 06-19790465

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente bijdragen

Recente reacties

Cookies?
Cookies = OK