de universele rechten van het menselijk zijn – pallas van huizen

Betreft: Vrouwen gelijke rechten, mannen een stapje terug, verbod op geweld, verbod op agressie, verbod op dreigen, identiteitsbewijs, verbod op liegen, verbod op doden, verbod op stelen, verbod op discriminatie, verbod op dwangarbeid, verbod op scheefwaarderen, verbod op uitbuiten, verbod op afpersen, verbod op censuur, verbod op verkrachting, verbod op gijzelen, verbod op gedwongen huwelijk, wilsbekwaamheidsbewijs en in het geval van extreme overbevolking en extreme schaarste, economische geboortebeperking, met uitzonderingsregel voor natuurlijk verwekte tweelingen, drielingen, etc, etc.

“Vrouwen gelijke rechten, mannen een stapje terug”

Dat vrouwen serieus genomen worden, dat er aparte politieposten zijn die speciaal naar vrouwen luistert en dat er ook wat aan de problemen en klachten gedaan wordt.

Een vrouw heeft net zoals een man het recht op zelfverdediging, met andere woorden het recht om de ander af te weren en te stoppen indien je geschonden, bedreigd of aangevallen wordt. Geweld is dus verboden. Agressie is dus verboden. Dreigen is dus verboden.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op een identiteit, met andere woorden, een identiteitsbewijs is gratis.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op de waarheid, met andere woorden, liegen is dus verboden.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op leven en recht op dood, met andere woorden: een universeel basisinkomen en de vrijheid haar of zijn leven zelf te beëindigen, mits dit weldoordacht besloten is. Doden is dus verboden.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op economische onafhankelijkheid, met andere woorden: eigen bezittingen, eigen keuzevrijheid en vrijheid van reizen. Stelen is dus verboden.
Een vrouw heeft net zoals een man recht om over zichzelf te beschikken, met andere woorden: is baas over eigen lichaam, baarmoeder en buik.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op gelijke beloning bij het verrichten van een dienst of taak.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op gelijke behandeling in de omgang met elkaar.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op een erfenis indien iemand wat nalaat na zijn of haar dood.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op vrijheid van meningsuiting, met andere woorden: om te zeggen wat je wil zeggen, censuur is daarmee dus verboden.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op de kleding te dragen die je wil.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op de haardracht te dragen die je wil.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op de schmink of make-up te dragen die je wil.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op te geloven wat je wil.
Alle vormen van discriminatie zijn verboden.
Een vrouw heeft net zoals een man recht om werk te weigeren als je niet wil werken of niet kan werken, dwangarbeid is dus verboden.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op eerlijke beloning en eerlijke betaling voor een produkt, dienst of taak. Scheefwaarderen is dus verboden. Uitbuiten is dus verboden. Afpersen is dus verboden.
Een vrouw heeft net zoals een man recht op bescherming, verzorging, genezing, om te kunnen spelen, om te kunnen leren, om te kunnen werken waar en wannneer je maar wil, je hoeft niet te betalen om beschermd, verzorgd, genezen te worden, te spelen, te leren en te werken, maar je moet wel aan de toelatingseisen van de macht, het ziekenhuis, tehuis, club, instelling of bedrijf voldoen.
Een vrouw heeft net zoals een man als diegene wilsbekwaam is recht om met wederzijdse goedkeuring te kunnen trouwen, uit te gaan, seks te hebben of samen te gaan wonen met wie en wanneer je wil. Verkrachten is dus verboden. Gijzelen is dus verboden. Gedwongen huwelijk is dus verboden. Bij twijfel kan een wilsbekwaamheidsbewijs gevraagd worden, een wilsbekwaamheidsbewijs is dus gratis.
Een vrouw heeft net zoals een man recht om te kunnen scheiden wanneer je maar wil.
Een vrouw heeft net zoals een man als diegene wilsbekwaam is recht om met wederzijdse goedkeuring kinderen te krijgen wanneer en waar je dat wil, echter in het geval van overbevolking is een economische geboortebeperking verstandig en soms zelfs noodzakelijk om erger te voorkomen.

“Economische geboortebeperking”

In het geval van extreme schaarste en extreme bevolkingsgroei is economische geboortebeperking noodzakelijk om ergere problemen te voorkomen. In het geval van economische geboortebeperking moet een stel samen meer dan 1 universeel basisinkomen erbij verdienen om recht te hebben op 1 kind, evenzo kan dat stel 2 kinderen nemen als het meer dan 2 universele basisinkomens erbij verdiend, etc, etc.

“Uitzonderingsregel voor natuurlijk verwekte tweelingen, drielingen, etc, etc.”

In het geval van de toevallige geboorte van natuurlijk verwekte tweelingen, drielingen, etc, etc, tijdens de economische geboortebeperking mogen en moeten de natuurlijk verwekte baby’s toch blijven leven, zelfs als een stel niet genoeg extra universele basisinkomens verdiend, het is dan eerst de taak van de familie en daarna van de samenleving om die natuurlijk verwekte tweelingen, drielingen, etc, etc, toch groot te brengen, ook al is het misschien moeilijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente bijdragen

Recente reacties

Cookies?
Cookies = OK